Tester/testtekniker – høj faglighed som karrierevej

Har du lyst til at arbejde med mange forskellige produkter fra mange forskellige kunder, spændende testudstyr og blive specialist på testområdet? Og vil du være med til at sikre, at kundens produkter kan komme på markedet?Så bliv en del af EKTOS, og tag dit fag til nye højder, når du bliver oplært af dygtige kolleger, der kan klæde dig godt på bl.a. inden for EMC- og radiotest.”Vi arbejder med testfaciliteter, som du stort set ikke finder andre steder. Og tilsammen har vi i teamet mere end 100 års erfaring på området, så du kan virkelig lære noget her hos os,” fortæller tester Peter Baastrup.

EKTOS – elektronikudvikling med et menneskeligt ansigt

Hos EKTOS er vi specialister i udvikling, test og produktion af avanceret elektronik til industrien. Her hjælper vi både enkeltmandsvirksomheder og nogle af Danmarks giganter med alt fra fødevare- og medicinproduktion til energi og transport.

Du vil blive ansat i EKTOS TRS. EKTOS er – som en af de få virksomheder i Danmark – akkrediteret af DANAK inden for EMC/ENV testing.

Alsidige testopgaver for et utal af kunder

Som vores nye kollega bliver du en del af et team på 7 fagligt dygtige kolleger, som alle beskæftiger sig med EMC-, radio-, klima-, vibrations- og SAFTY test.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • udføre EMC-test og rapportskrivning på engelsk
  • udarbejde funktionstestprocedurer i samarbejde med kunder
  • kalibrere og vedligeholde testudstyr
  • beskæftige dig med safety
  • udføre andre tests, fx klima-, vibrations- og salttågetests.
”Testopgaverne er meget forskellige, da kunderne spænder fra den lille startup-virksomhed, der skal have testet deres første produkt, til den store globale virksomhed.” – Peter

Hvidovre eller Struer – du vælger selv

Du arbejder på et af vores testlaboratorier i Hvidovre eller Struer. Vi er flest kolleger i Hvidovre, men du kan lige så fint arbejde i Struer, hvor vores testfaciliteter også ligger.

Du har en relevant teknisk baggrund og flair for IT

  • Du har en relevant, teknisk baggrund som elektroniktekniker/-mekaniker, radiomekaniker, elektronikingeniør eller lignende.
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med EMC-tests, men vi tilbyder grundig uddannelse i de tests, du ikke har erfaring med.
  • Du har et godt kendskab til IT, herunder Office-pakken.
  • Du behersker dansk og kan skrive rapporter på engelsk.

Er du klar til udvikling – både vores og din?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 7245 9005.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 18. september 2023. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

ANSØG