Account manager – skab stærke relationer med teknisk salg

 

Vil du arbejde med langvarige kunderelationer og være med til at vækste i et område med enormt potentiale?Så har vi brug for dig til at styrke salget af konsulentydelser på et højt fagligt niveau indenfor elektronisk hardware- og softwaredesign.”Vi står overfor at løfte vores målrettede marketingindsats, og det bliver en stærk motor for salget. Om 3-4 år regner vi med at være dobbelt så mange i afdelingen – så din rolle kommer også til at udvikle sig,” siger medejer Niels Martin Jørgensen.

EKTOS – elektronikudvikling med et menneskeligt ansigt

Hos EKTOS er vi specialister i udvikling, test og produktion af avanceret elektronik til industrien. Her hjælper vi både enkeltmandsvirksomheder og nogle af Danmarks giganter med elektroniske styringer og implementering af IOT-løsninger til alt fra fødevare- og medicinproduktion til energi og transport.

Vores udviklings- og produktionsfaciliteter ligger i dag i det rolige Vestukraine, efter at vi har flyttet vores ukrainske kolleger og deres familier dertil. Og takket være vores internationale sammenhold og stærke struktur har vi, trods krigen, formået at overgå budgettet med 25 %. Og vi er lige stolte af det hele.

”Hos os handler det ikke kun om cool business. Vi investerer i mennesker, og vi gør tingene ordentligt. Det gælder både rent fagligt og kolleger imellem, når vi arbejder sammen,” fortsætter Niels Martin.

Du engagerer dig i kundens forretning

Du bruger 50 % af tiden på at pleje din eksisterende kundeportefølje, og 50 % på at opsøge nye kunder ved hjælp af vores CRM-system, hvor vi konsekvent holder styr på alle kunder og leads. De eksisterende kunder henvender sig ofte selv til projektorganisationen, og i processen fremefter er det din rolle at holde overblik over salget for dine kunder.

Salgsprocesserne tager typisk 1-6 måneder, og når du er oppe at køre, vil du have 60-90 projekter i pipelinen. Undervejs vil du:

  • aftale fysiske eller virtuelle kundemøder med nye kunder over telefonen
  • undersøge kundens behov og rådgive om vores spidskompetencer
  • være bindeleddet imellem kunden og den tekniske projektleder igennem salgsprocessen
  • udforme kontrakter og forhandle dem på plads samt følge op på projekters gennemførelse, økonomi, kundernes tilfredshed og potentiale for mersalg.
Du kommer primært til at fokusere på det danske marked, men har mulighed for også at arbejde med Norden og resten af Europa. Vi forventer 2-4 dages rejseaktivitet om måneden. Og du kan sagtens takke nej til at tage til Ukraine.

Viborg eller Hvidovre – du vælger selv

Du bliver en del af et salgsteam på 5 personer. Vi arbejder ud fra vores hovedkontor i Viborg, men du kan lige så fint arbejde ud fra Hvidovre-kontoret, hvor vores testfaciliteter ligger.

Det er vigtigt at vi arbejder tæt sammen som team, uanset hvor vi sidder i Danmark eller i Ukraine. Så ud over, at vi er vant til at arbejde virtuelt – også længe før corona-tiden – sørger flere af os for at komme til Sjælland ofte, hvis det er der, du bor.

Erfaren teknisk sælger, der tænker i holdindsatser

Takket været din tekniske salgserfaring formår du at afdække kundens behov. Samtidig ved du, hvornår dine kolleger i projektorganisationen er bedre til at give et konkret bud på en løsning og formidler kontakt til kunden.

Du finder let den kommercielle vinkel på den teknologiske udvikling, som du i øvrigt er god til at holde dig ajour med – for de elektroniske styringer og IOT-løsninger, vi sælger i dag, havde været utænkelige for få år siden.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har en teknisk baggrund, som fx elektronikfagtekniker, -mekaniker eller ingeniør – men det vigtigste er din grundlæggende indsigt og vilje til at lære
  • har erfaring med projektsalg indenfor elektronik – det behøver ikke at være indenfor udvikling
  • kan begå dig professionelt på engelsk, primært overfor vores ukrainske kolleger.

Er du klar til udvikling – både vores og din?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 7245 9005.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 3. oktober 2023. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.